Events

Nieuws, dag-retraites, more to come. Doen

Bodymind

Bodymind

Even een uurtje ontspannen? Kom dan in 2024 een lesje Bodymind volgen. We doen een bodyscan waarbij we onze gedachten 'on hold' zetten. Ons hoofd draait overuren. Of het nu werk of privé is, we zijn de hele dag aan het managen. Goed om af en toe stil te staan in de waan van de dag. Hoe mooi is het, om weer even te resetten en de stress uit je lichaam te laten gaan? 

Magic Mindfulness

Zit je hoofd vol na een lange dag werken? Of zit je al langere tijd veel te lang te piekeren? Ben je sowieso iemand die veel nadenkt en weinig voelt? Met een avondje mindfulness breng je jouw gedachten, lichaam en onderbewuste weer in balans. Een 'magic' avond, waarna je met (her)nieuw(d)e inzichten naar huis gaat. 

Dag-retraites Dissociatie en Schaamte

Heb jij te maken (gehad) met seksueel misbruik en schiet je continu in je eigen gedachtewereld? Heb jij last van dissociatie, triggers of PTSS? Zou je jouw ervaring wel willen delen, maar houdt de schaamte je tegen? Zoek je tips om dit te overwinnen? Wil je weer in contact komen met jouw lichaam? Geef je dan op voor een dag-retraite! #me2inbeweging