Psychodynamisch Therapeut, Psycholoog

Met de vierjarige post-hbo-opleiding aan de Academie voor Psychodynamica afgerond mag ik mij Psychodynamisch Therapeut noemen. De opleiding is praktijkgericht opgezet, waardoor ik direct aan de slag kon om ervaring op te doen. Al tijdens de opleiding heb ik veel clienten mogen behandelen. Natuurlijk met reflectie en feedback van de academie. Met mijn werk- en levenservaring, maar ook met mijn persoonlijke eigenschappen, ben ik inmiddels volop aan de slag. Ik begeleid jongeren en volwassenen met een grote diversiteit aan hulpvragen, van psychosociale problemen tot traumabehandeling. Met inzicht, zelfvertrouwen en gedragsverandering als resultaat. Iedereen is welkom. Als ervaringsdeskundige heb ik mij gespecialiseerd in schaamte bij seksueel misbruik. Wil je aan de slag met jezelf? Meld je dan aan via de contactpagina. Tot snel! 

Een beknopt cv

Hierbij een korte opsomming van mijn werkervaring, om een idee te krijgen.

 • Havo (diploma)
 • Studie Heao, commerciële economie, international marketing (diploma).
 • Vrijwilligster op een zeilschool in Friesland, werken met groepen van diverse leeftijden, vanaf 8 jaar tot en met volwassenen.
 • Diverse banen in het bedrijfsleven, overwegend als marketing- en communicatiemanager in de ICT-wereld.
 • Vrijwilligster, medewerker en mentor, bij de Landelijke Luisterlijn (voorheen Sensoor), 9 jaar;
 • Diverse trainingen en certificaten onderhandelen, gespreksvoering
 • Academie voor psychodynamica, 4-jarige post-hbo Master-opleiding tot Psyhodynamisch Therapeut (diploma).
 • PSBK, Psychosociale Basiskennis (diploma);
 • Docent en coach op een vso (zmok, cluster 4);
 • Coach, trainer en adviseur inzetbaarheid bij een zorginstelling;
 • Praktijk De Karin Mulder
  • Trajectbegeleiding / thuiszitters (12~18jaar) / re-integratie
  • (Trauma)behandeling clienten
  • Lid VBAG, RBCZ en in bezit van AGB-code

De inzet van werk- en levenservaring, samen met de geleerde technieken, vormen de basis om anderen te helpen met verwerking en versterking.

Even voorstellen

Geduldig, empathisch, humor, positief, sociaal, analytisch, behulpzaam.

Interesses

Zeilen, racefietsen, schilderen, lezen, gezelligheid, passend onderwijs, ICT, Freud.

Motto

Als je het even niet meer weet, doe dan voor de zekerheid een stapje vooruit.

Weetje over de naam 'De Karin Mulder'

De naam De Karin Mulder komt uit de beginjaren van mijn werk in de ICT-branche. In die tijd was er namelijk een bekend fotomodel, Karen Mulder genaamd. Klanten die ik aan de lijn kreeg reageerden dan meteen met: oh, spreek ik met dé Karin Mulder? Op de werkvloer kreeg men dit in de gaten en werd ik al snel (gekscherend) als De Karin Mulder voorgesteld. Sindsdien  ga ik door het leven als De Karin Mulder :-). 

Vergoeding

De waarde van een geschenk wordt niet bepaald door de prijs

Waar praten we over

Declareren
Psychodynamische therapie valt onder complementaire zorg, de aanvullende verzekering. Dat betekent dat je mogelijk een (gedeeltelijke) vergoeding krijgt van je ziektekostenverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw eigen zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Je eigen risico wordt niet belast. Afhankelijk van jouw drempel voor zorgkosten, kun je in aanmerking komen voor belastingteruggave. Ook de werkgever, diverse regelingen zoals re-integratietrajecten (IRO) en het Persoons Gebonden Budget (PGB) kunnen mogelijkheden bieden.

Vergoeding
Het standaard tarief per 1 januari '24 is 95 euro per individuele sessie. Het online intakegesprek is kosteloos wanneer je niet bij mij in therapie komt. Besluit je het traject bij mij aan te gaan, betaal je voorfgaand aan de eerste sessie 45 euro voor de intake. Deze wordt dan uitgebreid met het online intakeformulier. Je betaalt geen btw, omdat ik daarvan vrijgesteld ben, met uitzondering van coaching en sessies met meerdere personen, zoals relatietherapie.  Het tarief voor relatietherapie is 145 euro per sessie met 2 personen (excl. 21% btw). Reguliere sessies duren 50 minuten. Bij langere sessies wordt het tarief naar rato verrekend. Betaling geschiedt direct na de sessie, via een betaalverzoek of overmaking. De factuur ontvang je per e-mail. Afzeggen kan tot 48 uur vóór de afspraak. Niet op tijd afgezegde afspraken breng ik in rekening. 

Ad interim / zzp / Happiness Manager / vertrouwenspersoon / trajectbegeleiding / preventie / duurzame inzetbaarheid / vitaliteit / (burn-out) coaching / re-integratie (jobcoaching, spoor 1 en 2). Het uur- of projecttarief hiervoor is afhankelijk van de duur van de opdracht. Neem contact op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.