Bodymind

Ontdek nieuwe inzichten en gun jezelf de ruimte in geborgenheid
#bodyscan #mindfulness

Een uurtje ontspanning & rust

Bodymind is een nieuwe vorm van ontspanning. In een uurtje combineren we een bodyscan met mindfulness. De meesten van ons kennen de bodyscan vooral van de yoga of van slaapmeditatie podcasts. Nu is er de mogelijkheid om live, samen met je vrienden, je lichaam en geest weer te resetten.

We zijn allemaal bezig om het beste in onszelf naar boven te halen. Ons werk vraagt de nodige inspanning, maar ook privé loopt er vaak van alles. De stress loopt op en zet zich vast in je lichaam. Je vrienden zie je te weinig en sporten schiet er bij in. Voor je het weet ben je weer een week verder. Tijd om al het nuttige met het aangename te combineren! 

Nodig je vrienden uit voor een uurtje balans met Bodymind! Je versterkt niet alleen de band met je vrienden, maar je voelt je ook vertrouwd en veiliger. Je zult merken dat je meer energie en ruimte hebt om nieuwe of andere invalshoeken te ontdekken. Hoe?

  • Trommel minimaal 2 en maximaal 5 vrienden bij elkaar (incl. jijzelf)
  • Plan een afspraak met mij in via het contactformulier
  • Je ontvangt van mij een bevestiging van de datum en tijd
  • Je ontvangt vooraf een factuur, die je uiterlijk 48 uur vantevoren betaalt. Je zorgt zelf voor onderlinge verrekening

Setting & kledingadvies: Draag kleding waarin je je gemakkelijk voelt en neem een yogamatje mee. Er is geen omkleedmogelijkheid, maar we gaan dan ook niet sporten, maar relaxen.

Vergoeding: € 100 per uur, te vermeerderen met 21% BTW.

Locatie: Den Haag: Raamweg 4 (Het coachhuis). Kom op tijd. De ruimte reserveer ik voor een uur en het is zonde als je daar geen gebruik van maakt.  

Ja, ik geef mij op! Klik hier contact.